Standard-plisségardiner leveres med matchende over- og underliste med snoretræk.

Lux plisségardin leveres med en meget smal over- og underliste, lydsvag snorebetjening, meget stærk snorelås (snorene ”glider” ikke), beslag er ikke synlige forfra og der kan vælges listefarver i hvid, alu eller sort.

UpDown-plisségardiner er et udspændt plissé og med snorefri betjening. Justeres trinløst nedefra og op samt oppefra og ned. Listefarver i hvid, alu eller sort.

EasyLift-plisségardiner er med snorefri betjening, og justeres ved et let træk i underlistens greb. Listefarver i hvid, alu eller sort. 

Twin plisségardin monteres som et traditionelt plisségardin i overskinnen men du får samme funktion som UpDown, kan justeres oppefra og ned og nedefra op via de to snoretræk.

Plisségardiner er kendetegnet ved at have snore inde i selve stoffet, og der er derfor snorehuller ved langt de fleste dessiner. Honeycomb er undtaget, da snorene er skjult mellem to lag stof. Så ønskes optimal mørklægnings effekt anbefales et Honeycomb dessin, da der ellers vil komme en smule sollys igennem snorehullerne.

Skal jeg være opmærksom på noget ved store plisségardiner?
Ja – ved en bredde på over 180 cm kan der forekomme skarringer (sammensætning af 3 stykker stof)

Jeg har lavenergi-ruder – skal jeg være opmærksom på noget?
Ja – plisségardiner i dessin HoneyComb (P4901, P4985 og P4986) med mørklægning SKAL have ventilation i siderne. Vi anbefaler 1,4 cm i hver side = 2,8 cm i alt, der skal fratrækkes det stramme mål

Skal jeg være opmærksom på noget ved køb af HoneyComb (dobbelt plissé) dessin?
Ja – plisségardiner i dessin HoneyComb (P3911, P3921, P4901, P3983, P3984, P4985 og P4986) kan twiste, hvilket kan resultere i at bundlisten kan dreje sig.
Det betyder, at køber du f.eks. to almindelige plisségardiner med snoretræk med et HoneyComb dessin, og det er meningen, at de skal sidde lige ved siden af hinanden, kan det ske, at bundlisterne vil være lidt forskudt og ikke vil sidde lige overfor hinanden.
Køber du derimod et UpDown plisségardin vil dette ikke ske, da det er et udspændt plissé.

Kan alle plissé-dessiner bruges på alle plissétyper?
Ja – alle de viste plissé-dessiner kan anvendes.

Kan jeg købe reservedele til plisségardiner?
Ja – du kan købe et kitsæt fra DEBEL – kontakt kundeservice.

Hvordan måler jeg korrekt op?
De mål, du angiver, er de mål som det færdige gardin skal have inkl. beslag. Se evt. opmålingsvideo. Er du usikker på korrekt måltagning, kan vi med fordel anbefale dig at bestille gardinbussen.

 

 

Hvordan monterer jeg plisségardinet?
Du kan vælge enten at følge vejledningen, der medfølger produktet, eller se vejledningsvideo her.

 

 

Hvad følger med gardinet?
Alle vores gardiner leveres komplet med beslag til væg og loft, skruer og monteringsvejledning.