Sikkerheden i top – så du kan føle dig tryg

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved at vælge et DEBEL-gardin efter mål. Hos DEBEL har vi derfor konstant fokus på sikkerheden i brugen af vores produkter. Blandt andet ved at sikre, at vores snore- og kædebetjente gardiner alle er med godkendte anordninger, der skal forhindre uheld med løse betjeningssnore og -kæder.

Ønsker du at helgardere dig og skal du vælge gardiner til eksempelvis børneværelset, anbefaler vi altid, at du vælger vores gardiner uden nogen form for betjeningssnore- og kæder.

Produkter, vi anbefaler til børneværelset:
– Rullegardin med fjedertræk
– Plisségardin EasyLift og UpDown
– Lamelanlæg med førerstang
– Stofgardiner på gardinstang

Vi anbefaler følgende:
For at undgå strangulering og indvikling i snorene skal disse holdes udenfor små børns rækkevidde. Snore kan vikle sig rundt om et barns hals. Flyt senge, barnesenge og møbler væk fra snore til vinduesafskærmninger. Snore må ikke bindes sammen. Sørg for at snore ikke snoes og danner en løkke.

Sørg altid for at anvende vores sikkerhedsanordninger, der medfølger vores gardiner med snore- og kædebetjening. Skulle du miste eller beskadige sikkerhedsanordningen, kan du kontakte Support på bauhaus@debel.dk.

Står du selv for monteringen af dine gardiner, opfordrer vi dig til at bruge vores vejledninger til montering af vores produkter. Du finder vejledningen i emballagen med dit nye gardin. Er du stadig i tvivl om opsætningen af gardinet, kan du med fordel også se vores video-guides.

Se vores video omkring børnesikkerhed: